По време на управлението на Борисов руското разузнаване въобще не беше

...
По време на управлението на Борисов руското разузнаване въобще не беше
Коментари Харесай

Атанасов: По време на управлението на Борисов руското разузнаване въобще не беше притеснявано у нас

" По време на ръководството на Борисов руското разузнаване изобщо не беше притеснявано у нас ". Това заяви в утринния блок на Българска национална телевизия съпредседателят на " Демократична България " Атанас Атанасов.

" Причините са доста и признаците са доста. Един доста значим образец е наличието на съветския дипломатически корпус у нас. Трябва да има тъждество. Руските дипломати в България са към 150, а българските в Русия са 17. Огромно разминаване. Повечето са от разследващите служби и се занимават с разследваща активност. Затова би трябвало да се подхващат дейности за съкращаване. Особено в този момент в тази обстановка, в която Русия е агресор в Украйна и България като член на евроатлантическата общественост поддържаме Украйна ", сподели той.

Атанасов направи коментар и по отношение на това, че Народното събрание одобри на второ четене законопроекта, който планува сътрудниците на “Държавна сигурност ” да бъдат обявявани след всяка инспекция. " От 2000 година насам в България има закон, в който комунистическият режим е разгласен за незаконен. Хората, работили в този режим, предишното им би трябвало да бъде известно. За никой не беше изненада, че Българска социалистическа партия не поддържаха смяната на закона. Бях изумен от евроатлантическата партия ГЕРБ. Двама души от тях споделиха от парламентарната естрада, че ще го поддържат, а след това не гласоподаваха ", сподели той.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР